Στο Βαρώσι για έλεγχο ο Οζερσάι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο Βαρώσι για έλεγχο ο Οζερσάι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο «υπουργός εξωτερικών» και «αναπληρωτής πρωθυπουργός» των κατεχομένων, βρέθηκε την Δευτέρα (1/7) στην κλειστή πόλη της Αμμοχώστου για να πραγματοποιήσει γενική ανασκόπηση, σύμφωνα με Τ/κ ΜΜΕ.

Ο ίδιος ο Κουντρέτ Οζερσάι δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από την παρουσία του στο Βαρώσι, όπου συνοδεύθηκε από αντιπροσωπεία του «υπουργείου» του.

Τα Τ/κ μέσα ενημέρωσης για την επίσκεψη του «υπουργού εξωτερικών» του ψευδοκράτους στο Βαρώσι αναφέρουν: «Πραγματοποιήθηκε μια πρώτη γενική ανασκόπηση, πριν την Επιτροπής Απογραφής που αναμένεται να ανακοινωθεί και να συνεδριάσει για πρώτη φορά την επόμενη εβδομάδα».

Το «υπουργικό συμβούλιο» των κατεχομένων, θυμίζουμε ότι αποφάσισε την δημιουργία επιτροπής για το Βαρώσι και την διεξαγωγή εργασιών απογραφής της ακίνητης περιουσίας και των υποδομών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ονειρεύτηκα να γίνω ΠτΔ- «Αυτή ήταν η πιο δύσκολη νύχτα της Προεδρίας μου»

VIDEO - Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ονειρεύτηκα να γίνω ΠτΔ- «Αυτή ήταν η πιο δύσκολη νύχτα της Προεδρίας μου»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρύφωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE