Στο Βαρώσι για έλεγχο ο Οζερσάι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο Βαρώσι για έλεγχο ο Οζερσάι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο «υπουργός εξωτερικών» και «αναπληρωτής πρωθυπουργός» των κατεχομένων, βρέθηκε την Δευτέρα (1/7) στην κλειστή πόλη της Αμμοχώστου για να πραγματοποιήσει γενική ανασκόπηση, σύμφωνα με Τ/κ ΜΜΕ.

Ο ίδιος ο Κουντρέτ Οζερσάι δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από την παρουσία του στο Βαρώσι, όπου συνοδεύθηκε από αντιπροσωπεία του «υπουργείου» του.

Τα Τ/κ μέσα ενημέρωσης για την επίσκεψη του «υπουργού εξωτερικών» του ψευδοκράτους στο Βαρώσι αναφέρουν: «Πραγματοποιήθηκε μια πρώτη γενική ανασκόπηση, πριν την Επιτροπής Απογραφής που αναμένεται να ανακοινωθεί και να συνεδριάσει για πρώτη φορά την επόμενη εβδομάδα».

Το «υπουργικό συμβούλιο» των κατεχομένων, θυμίζουμε ότι αποφάσισε την δημιουργία επιτροπής για το Βαρώσι και την διεξαγωγή εργασιών απογραφής της ακίνητης περιουσίας και των υποδομών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE