ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Ανασύρθηκε από την θάλασσα νεκρή γυναίκα – Καλούσε σε βοήθεια

ΠΑΦΟΣ: Ανασύρθηκε από την θάλασσα νεκρή γυναίκα – Καλούσε σε βοήθεια

Νεκρή 60χρονη γυναίκα σε θαλάσσια περιοχή της Πάφου. Καλούσε σε βοήθεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το περιστατικό συνέβη γύρω στις 10:00 το πρωί της Τρίτης (2/7) στην θαλάσσια περιοχή Βένους στην Πάφο, όταν γυναίκα η οποία βρισκόταν εντός της θάλασσας άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Από τις φωνές προσέτρεξαν λουόμενοι και ναυαγωσόστης της περιοχής ο οποίος ανέσυρε από την θάλασσα την γυναίκα, στην οποία προσπάθησε να παρέχει τις πρώτες βοήθειες ενώ παράλληλα είχε κληθεί και ασθενοφόρο .

Κατά την μεταφορά της γυναίκας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, διαπιστώθηκε από τον επί καθήκον ιατρό ο θάνατός της, του οποίου τα ακριβή αίτια θα διαφανούν κατά την νενομισμένη νεκροτομή της Πέμπτης ((4/7) από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου.

Όπως μας αναφέρθηκε, πρόκειται για 60χρονη γυναίκα από την Ρωσία η οποία βρισκόταν στην Κύπρο για διακοπές μαζί με την κόρη της από τις 28/6 ενώ θα αναχωρούσε για την χώρα της στις 5/7.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top