Υποψήφιος αγοραστής για την Άστον Βίλα

Υποψήφιος αγοραστής για την Άστον Βίλα

Ο μεγαλομέτοχος της Άστον Βίλα Ράντι Λέρνερ είναι σε διαπραγματεύσεις με υποψήφιο αγοραστή για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου.

Το αφεντικό των «χωριατών» από τον περασμένο Μάιο έχει ανακοινώσει την πρόθεση του αποχωρήσει από τον  αγγλικό σύλλογο και φαίνεται να βρήκε έναν αξιόπιστο ενδιαφερόμενο αγοραστή.

Η αγοραπωλησία είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί μέχρι το καλοκαίρι, με τον Αμερικανό επιχειρηματία να εκτιμάται ότι προτίθεται να παραχωρήσει έναντι 150 εκατομμυρίων στερλινών το σωματείο του Μπέρμιγχαμ το πλειοψηφικό πακέτο του οποίου απέκτησε το 2006  περίπου 63 εκ. στερλινών αλλά μέχρι σήμερα έχει καταβάλει σχεδόν άλλα 300 για μισθούς και μεταγραφές .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Το Ιράν εκτόξευσε πυραύλους προς το Ισραήλ – Αντίποινα για τα ισραηλινά πλήγματα στην Τεχεράνη

Live: Το Ιράν εκτόξευσε πυραύλους προς το Ισραήλ – Αντίποινα για τα ισραηλινά πλήγματα στην Τεχεράνη

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή. Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέες αεροπορικές επιθέσεις μετά από αυτές που έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Τεχεράνη, την οποία εγκαταλείπουν μαζικά χιλιάδες άνθρωποι. Το Ιράν προειδοποίησε τους κατοίκους του Τελ Αβίβ και της Χάιφα να εκκενώσουν την περιοχή, ενώ οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνάμεις τους στη Μέση Ανατολή. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE