ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ενώπιον Κακουργιοδικείου ο μητροκτόνος για μετριασμό της ποινής του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ενώπιον Κακουργιοδικείου ο μητροκτόνος για μετριασμό της ποινής του

Για μετριασμό της ποινής του αναμένεται να προσέλθει την Τετάρτη (07/03) ενώπιον Κακουργιοδικείου ο 43χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο της 73χρονης μητέρας του, Λίτσας Αντωνίου, στο σπίτι τους στην Ανθούπολη, στον Ύψωνα, στις 21 Ιανουαρίου 2018.

Μετά την παραδοχή του στυγερού εγκλήματος από τον 43χρονο μητροκτόνο, η συνήγορός του θα αγορεύσει ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού για μετριασμό της ποινής του πελάτη της.

Ο εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής παρουσίασε τα παραδεκτά γεγονότα της υπόθεσης, βάσει των οποίων ο 43χρονος παραδέχθηκε τον άγριο ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου της μητέρας του.

 Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε αργά το βράδυ της 21ης Ιανουαρίου 2018, όταν ο 43χρονος μετά από λογομαχία που είχε με τη μητέρα του στο δωμάτιό της την κτύπησε επανειλημμένα και βίαια με τα χέρια στο κεφάλι και σε διάφορα μέρη του σώματός της, με αποτέλεσμα το θύμα να χάσει τις αισθήσεις του και να σωριαστεί αιμόφυρτο στο κρεβάτι, βγάζοντας αφρούς από το στόμα.

Ξυπνώντας από τις φωνές, ο θείος του δράστη και αδελφός του θύματος, άτομο με νοητική υστέρηση που φιλοξενείτο στο ίδιο σπίτι, μπήκε στο δωμάτιο, αντικρίζοντας τον 43χρονο να προσπαθεί να συνεφέρει τη μητέρα του. Βλέποντας ότι αυτό ήταν αδύνατον, ο 43χρονος κάλεσε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε το θύμα σε κωματώδη κατάσταση στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Όπως διαπιστώθηκε, η άτυχη γυναίκα υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση λόγω των κτυπημάτων που δέχθηκε από το παιδί της, το οποίο της προκάλεσε εκτεταμένο υποσκληρίδιο αιμάτωμα, κεφαλαιμάτωμα, εκδορές και κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματός της. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της, η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε διασωληνωμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και υπέκυψε πέντε μήνες αργότερα, στις 24 Ιουνίου 2018.

Αιτία, φαίνεται να ήταν η ενέργεια της μητέρας του να βοηθήσει οικονομικά την πρώην σύζυγό του, με την οποία είχε αποκτήσει δύο παιδιά, τα οποία ωστόσο δεν αναγνωρίζει και δεν έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top