Στο αστυνομικό Τμήμα ο Νίκος Κουρκούλης - Ενοχλημένος με δημοσιεύματα

Στο αστυνομικό Τμήμα ο Νίκος Κουρκούλης - Ενοχλημένος με δημοσιεύματα

Ενοχλημένος με δημοσιεύματα εμφανίστηκε ο γνωστός τραγουδιστής, τα οποία παρά το γεγονός ότι σωστά ανέφεραν ότι βρέθηκε σε αστυνομικό σταθμό, έδωσαν λανθασμένη πληροφόρηση για το τι ακριβώς συνέβη. 

Η περιπέτεια για τον Νίκο Κουρκούλη συνέβη την περασμένη Παρασκευή (28/6), με τον τραγουδιστή να μεταβαίνει εσπευσμένα το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα.

Αρχικά έγινε γνωστό από δημοσιεύματα ότι ο Νίκος Κουρκούλης κατήγγειλε διάρρηξη στο συγκρότημα κατοικιών, όπου μένει μαζί με Κέλλυ Κελεκίδου και τον γιο τους. Δημοσιεύματα ανέφεραν πως μπήκαν κακοποιοί και του άρπαξαν μετρητά και κοσμήματα, συνολικής αξίας 15.000 ευρώ.

Ωστόσο η συγκεκριμένη είδηση δεν έχει βάση.

Ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε στο Star.gr: «Η είδηση δεν ισχύει! Πράγματι μπήκαν στο συγκρότημα κατοικιών όπου διαμένουμε και εγώ με την οικογένειά μου, αλλά δε διέρρηξαν το δικό μας σπίτι. Διαψεύδω τα δημοσιεύματα και επιθυμώ όλο αυτό να σταματήσει εδώ, γιατί υπάρχουν και παιδιά. Πήγα στο ΑΤ Αργυρούπολης- Ελληνικού για να καταθέσω μήνυση κατά αγνώστων μαζί με τους υπόλοιπους κάτοικους του συγκροτήματός μας»

Στην ουσία, δεν έπεσε ο ίδιος θύμα διάρρηξης, αλλά οι γείτονές του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.