Απάντηση Φαίδωνος στην ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών για το Μουσείο της Πάφου

Απάντηση Φαίδωνος στην ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών για το Μουσείο της Πάφου

Κανένα από τα θέματα που εγέρθηκαν με τη δημόσια δήλωσή του δεν έχουν απαντηθεί στην ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών,  αναφέρει ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.


Σε γραπτή του ανακοίνωση την Τετάρτη 3/7 ο κ Φαίδωνος, αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι το Αρχαιολογικό Μουσείο παραμένει κλειστό από το 2016 για λόγους ανακαίνισης, προσθέτοντας πως "η  ανακαίνιση θα διαρκούσε λίγους μήνες και αισίως μπαίνουμε στον τέταρτο χρόνο χωρίς το έργο να έχει ολοκληρωθεί".

Κατά τον κ. Φαίδωνος, "οδεύουμε στο τέλος του καλοκαιριού του 2019 και η Διευθύντρια και το Τμήμα Αρχαιοτήτων δεν συνειδητοποιούν τις ευθύνες τους για να ολοκληρωθεί το έργο αυτό".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.