Απάντηση Φαίδωνος στην ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών για το Μουσείο της Πάφου

Απάντηση Φαίδωνος στην ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών για το Μουσείο της Πάφου

Κανένα από τα θέματα που εγέρθηκαν με τη δημόσια δήλωσή του δεν έχουν απαντηθεί στην ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών,  αναφέρει ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.


Σε γραπτή του ανακοίνωση την Τετάρτη 3/7 ο κ Φαίδωνος, αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι το Αρχαιολογικό Μουσείο παραμένει κλειστό από το 2016 για λόγους ανακαίνισης, προσθέτοντας πως "η  ανακαίνιση θα διαρκούσε λίγους μήνες και αισίως μπαίνουμε στον τέταρτο χρόνο χωρίς το έργο να έχει ολοκληρωθεί".

Κατά τον κ. Φαίδωνος, "οδεύουμε στο τέλος του καλοκαιριού του 2019 και η Διευθύντρια και το Τμήμα Αρχαιοτήτων δεν συνειδητοποιούν τις ευθύνες τους για να ολοκληρωθεί το έργο αυτό".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδυσσέας απέναντι σε Στέφανο και Νικόλα – ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ σε μάχη κορυφής λίγες μέρες πριν από την κάλπη

Οδυσσέας απέναντι σε Στέφανο και Νικόλα – ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ σε μάχη κορυφής λίγες μέρες πριν από την κάλπη

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει πλέον ξεκινήσει, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει πεδίο καθημερινών συγκρούσεων, έντονων παρεμβάσεων και συνεχών ανατροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE