Κοσμά «Τέτοια στιγμή δεν μπορώ να πω πολλά»

Κοσμά «Τέτοια στιγμή δεν μπορώ να πω πολλά»

Μετά το 2-2 στο Τσίρειο με την ΑΕΛ ο προπονητής της Αγίας Νάπας Γιώργος Κοσμά δήλωσε τα πιο κάτω:

«Είμαι στεναχωρημένος τέτοια στιγμή δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα. Ήρθαμε Λεμεσό με στόχο το βαθμολογικό κέρδος. Στο τέλος του ημιχρόνου προηγηθήκαμε βάλαμε και ένα δεύτερο γκολ στο β’ ημίχρονο όμως προς το τέλος ισοφαριστήκαμε. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την παραμονή στην κατηγορία. Υπάρχει θέληση για να τα καταφέρουμε. Θα κοιτάξουμε στο επόμενο παιχνίδι με τη Δόξα εκτός έδρας να πάρουμε βαθμούς και να κρατήσουμε αποστάσεις».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αποτελεί ένα ανοικτό στούντιο» - Ταινία Bollywood θα γυριστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αποτελεί ένα ανοικτό στούντιο» - Ταινία Bollywood θα γυριστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας

Η πρώτη ταινία του Bollywood αναμένεται να γυριστεί στην Κύπρο, με τα γυρίσματα να ξεκινούν αυτό το καλοκαίρι και την κυκλοφορία της να προγραμματίζεται για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του επόμενου έτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE