Στην Τράπεζα Κύπρου το Βραβείο «Καλύτερης Τράπεζας Υποθεματοφυλακής για το 2019»

Στην Τράπεζα Κύπρου το Βραβείο «Καλύτερης Τράπεζας Υποθεματοφυλακής για το 2019»

Η «Καλύτερη Τράπεζα Υποθεματοφυλακής (Best Subcustodian Bank) στην Κύπρο για το 2019» αναδείχθηκε, για έκτη συνεχή χρονιά, η Τράπεζα Κύπρου από το διεθνές περιοδικό Global Finance.

 
Σε  ανακοίνωση η Τράπεζα Κύπρου αναφέρει ότι «η επιλογή της καλύτερη τράπεζας Υποθεματοφυλακής καθορίζεται μέσα από τη διαδικασία αξιολόγησης διαφόρων κριτηρίων, όπως είναι  η ποιότητα και αξιοπιστία των προσφερόμενων υπηρεσιών, η αποτελεσματική εκκαθάριση των συναλλαγών και οι σχέσεις με τους πελάτες».

Προσθέτει ότι το Τμήμα Θεματοφυλακής της Τράπεζας προσφέρει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών θεματοφυλακής για επενδύσεις σε όλες σχεδόν τις χρηματοοικονομικές αγορές παγκοσμίως. 
 
Αναφέρει ότι οι προσφερόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν εκκαθάριση συναλλαγών, φύλαξη τίτλων, υπηρεσίες πληροφόρησης πελατών, παρακολούθηση και διεκπεραίωση εταιρικών πράξεων, εξουσιοδοτημένη εκπροσώπηση σε συνελεύσεις (proxy voting), είσπραξη τόκων και μερισμάτων, αποκοπή φορολογίας στην πηγή και ανάκτηση φορολογίας που παρακρατήθηκε. 
 
Σύμφωνα με την η Τράπεζα Κύπρου, οι υπηρεσίες θεματοφυλακής πλαισιώνουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται από τη Διεύθυνση Wealth & Markets της Τράπεζας Κύπρου, που περιλαμβάνει επίσης υπηρεσίες Ιδιωτικής Τραπεζικής (Private Banking), Διαχείρισης Θεσμικών Κεφαλαίων και Διεθνών Αγορών (Institutional Wealth Management and Global Markets), Επενδυτικής Τραπεζικής (Investment Banking), Διαχείρισης Κεφαλαίων (Asset Management) και Διεθνών Χρηματιστηριακών Συναλλαγών (Global Brokerage).
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE