ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δήλωση Κέρκεζ για τις μεταγραφές που θα συζητηθεί…

Δήλωση Κέρκεζ για τις μεταγραφές που θα συζητηθεί…

Ενώ η ΑΕΛ χρειάζεται ενίσχυση σε αρκετές θέσεις για να μπορέσει αρχικά να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση απέναντι στον ισχυρότερο Άρη Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια, να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός «μαραθωνίου» 32 αγωνιστικών, χώρια οι αγώνες κυπέλλου, ο Ντούσαν Κέρκεζ έστειλε μήνυμα πως δεν υπάρχει… χρήμα για άλλες μεταγραφές!

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής αποκτήθηκαν οι Κάρλος και Γκαζαριάν και σε συνδυασμό με τις αποχωρήσεις, τα κενά στο ρόστερ δεν είναι και λίγα, όμως ο Βόσνιος τεχνικός παρουσιάστηκε… υπέρ το δέον απαισιόδοξος στις δηλώσεις που έκανε στον Super Sport FM, λέγοντας την εξής ατάκα:

«Λόγω της κατάστασης στην ΑΕΛ με τα διοικητικά και τις εκλογές είναι δύσκολο. Τελειώσαμε το ρόστερ, εκτός κι αν έρθει κάποιος Κύπριος, όπως π.χ. ο Μακρής και ο Αντωνίου. Δεν μπορούμε να κάνουμε άλλες μεταγραφές λόγω οικονομικού. Για την ώρα πάμε με αυτούς που έχουμε».

Πρόσθεσε επίσης:

«Ο κόσμος της ΑΕΛ πρέπει να καταλάβει την κατάσταση και να βοηθήσει. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Μπάτζετ δεν είναι μόνο να πληρώνονται παίκτες και προπονητές. Άλλες ομάδες είναι πολύ πιο μπροστά μας και αν δεν καταλάβουν κάποιοι ότι πρέπει να βοηθήσουν, τότε να μην περιμένουν πολύ εντυπωσιακά πράγματα τη νέα σεζόν».

Για τους στόχους της ομάδας τη νέα σεζόν ανέφερε: «Δεν μπορώ να μιλήσω τώρα για στόχους. Αυτή την στιγμή βλέπω τον Άρη και αν μπορούμε να περάσουμε. Για το πρωτάθλημα, δεν μπορώ να βάλω στόχους τώρα. Έχουμε βασικό κορμό, όμως θέλουμε ενίσχυση με νέους παίκτες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 από τους 9 συλληφθέντες - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 από τους 9 συλληφθέντες - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν οι έξι από τους εννέα συλληφθέντες, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top