LIKE ONLINE

ΗΠA: Καταζητείται επειδή έγλειψε παγωτό και το έβαλε πίσω στο ψυγείο - Κινδυνέυει μέχρι και με 20 χρόνια φυλάκιση - VIDEO

ΗΠA: Καταζητείται επειδή έγλειψε παγωτό και το έβαλε πίσω στο ψυγείο - Κινδυνέυει μέχρι και με 20 χρόνια φυλάκιση - VIDEO

Το βίντεο που ίσως να το γύρισε και για πλάκα, την έχει θέσει στις ΗΠΑ ως καταζητούμενο πρόσωπο, ενώ κινδυνεύει μέχρι και με 20 χρόνια φυλάκισης.

Ο λόγος για μία νεαρή κοπέλα στις ΗΠΑ, η οποία βιντεογράφησε τη στιγμή όπου βρίσκεται σε μία υπεραγορά, όταν ξαφνικά ανοίγει την πόρτα του ψυγείου και παίρνει ένα παγωτό το οποίο γλύφει και το ξανά τοποθετεί στη θέση του.

Το εν λόγω βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου με αποτέλεσμα η νεαρή κοπέλα να αναζητείται από τις αρχές  ενώ όπως αναφέρθηκε από τον ξένο τύπο η γυναίκα αντιμετωπίζει μια κατηγορία κακουργήματος δεύτερου βαθμού, ενώ μπορεί να αντιμετωπίσει και ποινή φυλάκισης μέχρι και είκοσι χρόνια. Είναι επίσης πιθανόν να της καταβληθεί πρόστιμο έως και 10.000 δολάρια.

«Η ασφάλεια του παγωτού είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας και εργαζόμαστε σκληρά για να διατηρούμε το υψηλότερο επίπεδο εμπιστοσύνης των πελατών μας. Η παραβίαση των κανόνων υγιεινής δεν είναι αστείο και δεν θα ανεχτούμε καμία παραβίαση των προϊόντων μας», δήλωσε η εταιρεία που παρασκευάζει τα παγωτά συμπληρώνοντας επίσης πως έχει αποσύρει όλα τα παγωτά που υπήρχαν σε εκείνο το ψυγείο.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top