Παίκτης του Power of Love: «Βρέθηκα στο ορφανοτροφείο και...»- VIDEO

Παίκτης του Power of Love: «Βρέθηκα στο ορφανοτροφείο και...»- VIDEO

O αγαπημένος παίκτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για την προσωπική του ζωή αλλά και για το παρελθόν. 

Ο λόγος για τον Bill, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι αγάπης, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την προσωπική του ζωή αλλά και για την οικογένεια του σε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα.

Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην απώλεια του πατέρα του, για τις μέρες που έμεινε στο ορφανοτροφείο, αλλά και για τον ρατσισμό που έχει βιώσει για την καταγωγή του.

Δείτε την συγκινητική του αποκάλυψη:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει σήμερα στις 15:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Κύπρου) το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις.