KATEXOMENA: Εξακολουθούν να εντοπίζονται κομμάτια του πυραύλου S-200 - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

KATEXOMENA: Εξακολουθούν να εντοπίζονται κομμάτια του πυραύλου S-200 - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μικρότερα κομμάτια του πυραύλου S 200 που κατέπεσε στα κατεχόμενα εξακολουθούν να εντοπίζονται κοντά στα χωριά Βουνό και Κορνόκηπος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Χαμπέρ Κίπρις που δημοσιοποίησε σχετικές φωτογραφίες.

Πρόκειται, όπως αναφέρεται, για μικρά κομμάτια που εντόπισαν πολίτες, κάποιοι έστειλαν τις φωτογραφίες στην ηλεκτρονική τ/κ εφημερίδα, και ειδοποίησαν την «αστυνομία». Τα εν λόγω κομμάτια, προστίθεται, συλλέγηκαν από τις αρμόδιες ομάδες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE