Έσκασε… ΜΠΑΜ με Μπεμπέ – Η νέα του ομάδα στην Κύπρο

Έσκασε… ΜΠΑΜ με Μπεμπέ – Η νέα του ομάδα στην Κύπρο

Συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΖ Ζακακίου υπέγραψε το Σάββατο ο Λουτσιάνο Μπεμπέ.

Γεννημένος 11 Μαρτίου 1981 ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Κύπρο.

Το 2011 ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό της ΑΕΛ, όπου κατέκτησε το 2012 το πρωτάθλημα μαζί της.  Το 2015 έφυγε από την ΑΕΛ για την Ομόνοια, όπου ήταν στους «τριφυλλοφόρους» για μία σεζόν, ενώ το 2016-2017 ήταν στο δυναμικό της Νέας Σαλαμίνας.

Ακολούθως, ήταν στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Λεμεσού, για την ομάδα της Αστυνομίας, ενώ στην περασμένη σεζόν ήταν στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας στη ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου Νήσου.

Ο Μπεμπέ από σήμερα είναι παίκτης της ΑΕΖ Ζακακίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πολύ καλό κλίμα» - Τι συμφωνήθηκε στη συνάντηση με Έρχιουρμαν και Ολγκίν - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ: «Πολύ καλό κλίμα» - Τι συμφωνήθηκε στη συνάντηση με Έρχιουρμαν και Ολγκίν - Δείτε φωτογραφίες

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 7.30 μ.μ. στα Γραφεία Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών η συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE