LIFESTYLE

Μάστορας για την εμπειρία στο Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ – «Δεν ξέρω πως βρέθηκα δίπλα σας» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μάστορας για την εμπειρία στο Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ – «Δεν ξέρω πως βρέθηκα δίπλα σας» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μαζί με Μίλτο Πασχαλίδη, Γιάννη Κότσιρα και Γιώτα Νέγκα, τραγούδησε στο Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ την Παρασκευή (5/7) ο Χρίστος Μάστορας, σε ένα σπουδαίο αφιέρωμα στον μεγάλο Δημήτρη Μητροπάνο.

Ο Χρίστος Μάστορας, ο οποίος ήταν εμφανώς αγχωμένος, μπροστά στις χιλιάδες κόσμου που παρευρέθηκαν στο φεστιβάλ, κάτι που σημείωσε και ο ίδιος λίγο πριν φύγει από την σκηνή, θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες για την εμπειρία που έζησε το βράδυ της Παρασκευής (5/7) στην πρώτη του παρουσία στην εν λόγω εκδήλωση.

«Χθες βράδυ (σ.σ. 5/7) συμμετείχα σε ένα μοναδικό αφιέρωμα για τον Δημήτρη Μητροπάνο στο Φεστιβαλ Νέων της ΕΔΟΝ στην Λευκωσιά. Ο Δημήτρης Μητροπάνος ήταν ο τραγουδιστής που με τη φωνή του έκανε τα στάδια αλλά και τις καρδιές μας να σείονται με κάθε νότα που έβγαινε απ’το λαρύγγι του. Κάθε λέξη ήταν εικόνα και κάθε εικόνα ένα συναίσθημα. Χόρευε ζεϊμπέκικο κι ένιωθες μια ανεξήγητη περηφάνια μαζί του. Κάτι παρόμοιο με αυτό που αισθάνεσαι όταν βλέπεις τη σημαία να κυματίζει...» ήταν το αρχικό σχόλιο του γνωστού τραγουδιστή, ο οποίος αναφέρθηκε πρώτα στο μεγαλείο του Δημήτρη Μητροπάνου.

«Τόσο μεγάλος ήταν» σημείωσε ακόμη!

Στην συνέχεια ευχαρίστησε τον Μιλτιάδη Πασχαλίδη που τον κάλεσε να βρεθεί μαζί με τους άλλους καλλιτέχνες στην σκηνή του 32ου φεστιβάλ της ΕΔΟΝ: «Ευχαριστώ Μιλτο Πασχαλίδη για εκείνο το τηλεφώνημα με το οποιό μου πρότεινες να συμμετέχω σε αυτή την σπουδαία παρέα με το Γιάννη Κότσιρα , τη Γιώτα Νέγκα και την πάρτη σου. Δεν ξέρω πως βρέθηκα δίπλα σας αλλά σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου για αυτη τη μαγική βραδιά». 

«Ευχαριστώ επισης και το μαέστρο Γιάννη Παπαζαχαριάκη και τους υπέροχους μουσικούς που τόσα χρόνια ροκάρανε διπλα στην πιο ροκ φωνή της Ελλάδας. Τους ευχαριστώ που μου χάρισαν μια θέση δίπλα τους» σημείωσε καταληκτικά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top