ΛΕΜΕΣΟΣ: Στην εντατική 37χρονος – Έπεσε από τον τρίτο όροφο κτηρίου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στην εντατική 37χρονος – Έπεσε από τον τρίτο όροφο κτηρίου

Στην εντατική του Γεν. Νοσοκομείου Λεμεσού, νοσηλεύεται 37χρονος ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί του Σαββάτου (6/7) καθώς εκτελούσε εργασίες σε πολυκατοικία.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11 το πρωί του Σαββάτου (6/7). Ο 37χρονος βρισκόταν σε βεράντα πολυκατοικίας, όπου εκτελούσε εργασίες, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το πάτωμα υποχώρησε.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο πέσει ο 37χρονος στο έδαφος από τον τρίτο όροφο. Ο άνδρας από την Συρία, υπέστη κάταγμα λεκάνης, ζυγωματικού και ωμοπλάτης, όπως διαπιστώθηκε.

Στο μέρος κλήθηκε ασθενοφόρο και αστυνομία. Επίσης και επιθεωρητής του Γρ. Επιθεώρησης εργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE