ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Σοβαρός τραυματισμός ηλικιωμένης – Κλώνος δέντρου καταπλάκωσε το σπίτι

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Σοβαρός τραυματισμός ηλικιωμένης – Κλώνος δέντρου καταπλάκωσε το σπίτι

Με κατάγματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο 82χρονη, στο εξοχικό της οποίας έπεσε κλώνος από υπεραιωνόβιο δέντρο. 

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 11:30 το πρωί του Σαββάτου (7/7) στο χωριό Φοινικαριά στην επαρχία Λεμεσού, όπου η 82χρονη διατηρεί εξοχική κατοικία, μεταλλικής κατασκευής.

Όταν ο κλώνος του δέντρου καταπλάκωσε την οικία, η 82χρονη εγκλωβίστηκε στο υποστατικό και τραυματίστηκε.

Την ηλικιωμένη γυναίκα, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν γείτονες, ενώ στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού, με ασθενοφόρο.

Όπως διαπιστώθηκε, η 82χρονη υπέστη κάταγμα στέρνου και θώρακα. Λόγω της κατάστασής της, θεωρήθηκε απαραίτητο να κρατηθεί για νοσηλεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE