ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Σοβαρός τραυματισμός ηλικιωμένης – Κλώνος δέντρου καταπλάκωσε το σπίτι

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Σοβαρός τραυματισμός ηλικιωμένης – Κλώνος δέντρου καταπλάκωσε το σπίτι

Με κατάγματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο 82χρονη, στο εξοχικό της οποίας έπεσε κλώνος από υπεραιωνόβιο δέντρο. 

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 11:30 το πρωί του Σαββάτου (7/7) στο χωριό Φοινικαριά στην επαρχία Λεμεσού, όπου η 82χρονη διατηρεί εξοχική κατοικία, μεταλλικής κατασκευής.

Όταν ο κλώνος του δέντρου καταπλάκωσε την οικία, η 82χρονη εγκλωβίστηκε στο υποστατικό και τραυματίστηκε.

Την ηλικιωμένη γυναίκα, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν γείτονες, ενώ στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού, με ασθενοφόρο.

Όπως διαπιστώθηκε, η 82χρονη υπέστη κάταγμα στέρνου και θώρακα. Λόγω της κατάστασής της, θεωρήθηκε απαραίτητο να κρατηθεί για νοσηλεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE