Τέλος στην συνεργασία Ανδρέα Γεωργίου - Εβελίνας Παπούλια

Τέλος στην συνεργασία Ανδρέα Γεωργίου - Εβελίνας Παπούλια

Μετά από περίπου έξι χρόνια που η Εβελίνα Παπούλια συνεργαζόταν στενά με τον Ανδρέα Γεωργίου και μάλιστα για δύο από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες, το Μπρούσκο και το Τατουάζ, βάζουν μια άνω τελεία.

Η ηθοποιός η οποία το επόμενο διάστημα θα βρίσκεται στην Κύπρο για την παράσταση "Δείπνο για φίλους" στην οποία πρωταγωνιστεί, μίλησε στο Beautiful People Κύπρου για πολλά και για την απόφασή της, την οποία ανακοινώνει πρώτη φορά, να μη συνεχίσει τη συνεργασία της με τον γνωστό Κύπριο σκηνοθέτη, ηθοποιό, και σεναριογράφο.

«Μετά από έξι χρόνια συνεργασίας, είπαμε να κάνουμε ένα διάλειμμα» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός όταν ρωτήθηκε από το Beautiful People Κύπρου για το τι μέλλει γενέσθαι σε ό,τι αφορά τη συνεργσία τους.

Συνέχισε λέγοντας: «Ο Ανδρέας και ο Κούλλης είναι πλέον για μένα σαν οικογένεια. Περάσαμε πολύ ωραία όλα αυτά τα χρόνια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Άτυπη Σύνοδος: Δεύτερη μέρα με σημαντικά θέματα στο τραπέζι – Από τον προϋπολογισμό της ΕΕ μέχρι τη Μ. Ανατολή - Ταλαιπωρία από αποκοπές δρόμων

Άτυπη Σύνοδος: Δεύτερη μέρα με σημαντικά θέματα στο τραπέζι – Από τον προϋπολογισμό της ΕΕ μέχρι τη Μ. Ανατολή - Ταλαιπωρία από αποκοπές δρόμων

Μετά το δείπνο στη Μαρίνα Αγίας Νάπας το βράδυ της Πέμπτης, σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου, οι εργασίες της άτυπης Συνόδου θα φιλοξενηθούν στη Λευκωσία και στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία.

BEST OF TOTHEMAONLINE