Τέλος στην συνεργασία Ανδρέα Γεωργίου - Εβελίνας Παπούλια

Τέλος στην συνεργασία Ανδρέα Γεωργίου - Εβελίνας Παπούλια

Μετά από περίπου έξι χρόνια που η Εβελίνα Παπούλια συνεργαζόταν στενά με τον Ανδρέα Γεωργίου και μάλιστα για δύο από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες, το Μπρούσκο και το Τατουάζ, βάζουν μια άνω τελεία.

Η ηθοποιός η οποία το επόμενο διάστημα θα βρίσκεται στην Κύπρο για την παράσταση "Δείπνο για φίλους" στην οποία πρωταγωνιστεί, μίλησε στο Beautiful People Κύπρου για πολλά και για την απόφασή της, την οποία ανακοινώνει πρώτη φορά, να μη συνεχίσει τη συνεργασία της με τον γνωστό Κύπριο σκηνοθέτη, ηθοποιό, και σεναριογράφο.

«Μετά από έξι χρόνια συνεργασίας, είπαμε να κάνουμε ένα διάλειμμα» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός όταν ρωτήθηκε από το Beautiful People Κύπρου για το τι μέλλει γενέσθαι σε ό,τι αφορά τη συνεργσία τους.

Συνέχισε λέγοντας: «Ο Ανδρέας και ο Κούλλης είναι πλέον για μένα σαν οικογένεια. Περάσαμε πολύ ωραία όλα αυτά τα χρόνια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE