ΕΚΛΟΓΕΣ-ΕΛΛΑΔΑ: Αναστάτωση με φίδι σε εκλογικό τμήμα- Πάγωσαν μόλις το είδαν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΚΛΟΓΕΣ-ΕΛΛΑΔΑ: Αναστάτωση με φίδι σε εκλογικό τμήμα- Πάγωσαν μόλις το είδαν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, έτσι και στις φετινές βουλευτικές εκλογές, σημειώθηκαν αρκετά απρόοπτα.

Σε πολλά εκλογικά τμήματα, αρκετοί ήταν αυτοί που πήγαν να ψηφίσουν με μαγιό και σαγιονάρες, μιας και θέλησαν να συνδυάσουν τις εκλογές με το μπάνιο τους στην παραλία.

Αυτό όμως που συνέβη νωρίς το πρωί στο εκλογικό τμήμα στον Αετό Ξηρομέρου, στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας, προκάλεσε αναστάτωση.

Ξαφνικά, όπως αναφέρει το xiromeronews.blogspot.com, οι κάτοικοι που είχαν πάει να ψηφίσουν, αλλά και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, «πάγωσαν», όταν είδαν στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου που λειτουργεί ως εκλογικό κέντρο, να... κόβει βόλτες ένα φίδι!

Το φίδι, που λέγεται πως είναι οχιά, προκάλεσε εύλογο φόβο στους ανθρώπους που τον είδαν ξαφνικά μπροστά τους και μετά από ολιγόλεπτη «επιχείρηση», το φίδι απομακρύνθηκε. Ένας κάτοικος, ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook από το περιστατικό.

 

Από iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE