Ο Ερντογάν τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να τον συγχαρεί

Ο Ερντογάν τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να τον συγχαρεί

Ο πρώτος ηγέτης που τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να τον συγχαρεί ήταν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήταν ο πρώτος ηγέτης που τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να τον συγχαρεί για τη σημερινή μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και να του ευχηθεί καλή επιτυχία ενόψει της ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας», όπως αναφέρουν πηγές της ΝΔ.

«Από πλευράς του ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο της Τουρκίας και τόνισε ότι προσβλέπει στην επανεκκίνηση των ελληνοτουρκικών σχέσεων στη βάση του σεβασμού του διεθνούς Δικαίου και σε έναν ειλικρινή διάλογο, επωφελή και για τους δύο λαούς», προσθέτουν οι ίδιες πηγές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Επιβεβαιώθηκε το άριστο επίπεδο σχέσεων Κύπρου-ΗΠΑ - Όσα συζήτησαν Κόμπος και Ρούμπιο

VIDEO: Επιβεβαιώθηκε το άριστο επίπεδο σχέσεων Κύπρου-ΗΠΑ - Όσα συζήτησαν Κόμπος και Ρούμπιο

Το άριστο επίπεδο και η στρατηγική φύση των σχέσεων Κύπρου-ΗΠΑ επιβεβαιώθηκαν κατά τη συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, στην Ουάσιγκτον με τον Αμερικανό ομόλογό του, Μάρκο Ρούμπιο, ενώ, συζητήθηκαν και οι τρόποι συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Σχέδιο του Αμερικανού Προέδρου για ειρήνη, ανθρωπιστική βοήθεια και ανοικοδόμηση της Γάζας, όπως ανακοίνωσε το κυπριακό Υπουργείο Εξωτερικών .

BEST OF TOTHEMAONLINE