Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΚΟΑ για τον θάνατο παράγοντα δύο ομάδων και πρώην προέδρου δύο ομοσπονδιών (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΚΟΑ για τον θάνατο παράγοντα δύο ομάδων και πρώην προέδρου δύο ομοσπονδιών (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου Κίκη Παρασκευά, του οποίου η προσφορά στον Κυπριακό Αθλητισμό ήταν πολυδιάστατη.

Ο αείμνηστος Κίκης Παρασκευά διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ την τριετία 2000 – 2003 επί Προεδρίας Ανδρέα Παπαχαραλάμπους. Ήταν επίσης διοικητικό στέλεχος του Πεζοπορικού και μετέπειτα της ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ είχε ενεργό συμμετοχή στα αθλητικά δρώμενα της πόλης του Ζήνωνα. Διετέλεσε εξάλλου Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κανό, καθώς και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ντράγκονμποουτ.

Αντιπροσωπεία του ΚΟΑ θα παραστεί στην κηδεία, θα συλλυπηθεί την οικογένεια του, ενώ οι σημαίες στα κτήρια του Οργανισμού θα κυματίζουν μεσίστιες.

Πηγή: ΚΟΑ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Με φόντο μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας στο Κυπριακό, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο για έναν νέο κύκλο επαφών,που πολλοί στη Λευκωσία θεωρούν καθοριστικό για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE