ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι δηλώσεις του συνεργάτη του Κέρκεζ που ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΣΕ τον Άρη Θεσσαλονίκης – Ποιους παίκτες ξεχώρισε

Οι δηλώσεις του συνεργάτη του Κέρκεζ που ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΣΕ τον Άρη Θεσσαλονίκης – Ποιους παίκτες ξεχώρισε

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Παντελή. Ο συνεργάτης του Ντούσαν Κερκέζ στην ΑΕ Λεμεσού αναφέρθηκε στις επικείμενες διπλές αναμετρήσεις με τον Άρη για τα προκριματικά του Europa League και έχρισε τους «κιτρινόμαυρους» ως φαβορί.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εικόνα που αποκόμισε από τον Άρη: «Γνωρίζουμε τον Άρη από πέρσι, ο προπονητής είναι ο ίδιος. Αυτό που προσπαθούμε να προσδιορίσουμε μέσω των φιλικών είναι τη φιλοσοφία με την οποία ο Άρης προσεγγίζει τους αγώνες. Ξέρουμε τους παίκτες, τον καθένα ξεχωριστά και ότι είναι εγνωσμένης ποιότητας. Ανησυχία υπάρχει πάντα, όμως, θα αγωνιστούμε για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο».

Για τους παίκτες του Άρη που ξεχωρίζουν: «Ξέρουμε από πέρσι τον Ματέο Γκαρσία, τον οποίο προσπαθούν να φέρουν πίσω, ενώ ξεχωρίζουν ο Λάρσον, ο Φετφατζίδης και άλλοι».

Για το αν ο Άρης είναι φαβορί: «Ξεκάθαρα από την πρώτη μέρα είπαμε πως ο Άρης είναι το φαβορί. Λόγω μπάτζετ, οργάνωσης, του πώς κινείται στην αγορά, το «Κλεάνθης Βικελίδης«, το οποίο είναι δυνατή έδρα. Είναι φαβορί ο Άρης, όμως, θα αγωνιστούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Πηγή: www.metrosport.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top