ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεισαν το δρόμο οι καταστηματάρχες στη Μισιαούλη και Καβάζογλου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεισαν το δρόμο οι καταστηματάρχες στη Μισιαούλη και Καβάζογλου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα (9/7) από τις 7 και 30 το πρωί οι ιδιοκτήτες υποστατικών στην οδό Μισιαούλη και Καβάζογλου στη Λεμεσό.

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας, οι ιδιοκτήτες των υποστατικών έκλεισαν το δρόμο για περίπου μισή ώρα, εξαιτείας της καθυστέρησης που παρατηρείται στις εργασίες ανάπλασης του δρόμου, εδώ και τόσους μήνες. 

Αγανακτισμένοι οι καταστηματάρχες, βγήκαν στο δρόμοι κρατώντας πανό τα οποία ανέγραφα συνθήματα όπως, ''Kύπρος της αδικίας κι όχι της ευημερίας'', ζητώντας να τους αφήσουν να δουλέψουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

Αγωνιζόμενοι για τον στόχο της απελευθέρωσης, έχουμε υποχρέωση να ενισχύουμε με πράξεις κι όχι με λόγια, όλους τους παράγοντες ισχύος της χώρας μας, είπε σήμερα ο Προεδρος της Δημοκρατίας κ.Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε σήμερα τον χαιρετισμό της στρατιωτικής παρέλασης με την ευκαιρία της επετείου της ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE