ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαμπέρ Τουρκ: Δεν υποχωρεί η Τουρκία - Ξεφορτώνονται οι S-400

Χαμπέρ Τουρκ: Δεν υποχωρεί η Τουρκία - Ξεφορτώνονται οι S-400

Την Τρίτη 09/07 αναμένεται να φτάσουν στην Τουρκία οι αντιαεροπορικοί πύραυλοι S-400.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας «Haber Turk», εξαρτήματα του αντι-πυραυλικού συστήματος βρίσκονται στη στρατιωτική βάση Tver στην Κεντρική Ρωσία από την Πέμπτη 04/07.

Την Κυριακή 07/07 γύρω στις 15:30 το μεσημέρι, ξεκίνησαν να φορτώνονται σε δυο ρωσικά στρατιωτικά μεταγωγικά αεροσκάφη, τα οποία θα τα μεταφέρουν στην Τουρκία.

Το βράδυ της Δευτέρας 08/07 γύρω στις 21:00 ολοκληρώθηκε η διαδικασία φόρτωσής τους και δόθηκε η εντολή να μεταβούν στην Τουρκία.

Την Τρίτη 09/07, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, αναμένεται να φτάσει το σύστημα στην Τουρκία.

Πέραν τούτου, ειδική ομάδα Ρώσων τεχνικών που απαρτίζεται από εννέα άτομα, βρίσκονται ήδη στην Τουρκία, όπου θα εγκαταστήσουν το σύστημα στη χώρα. Παράλληλα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Χαμπέρ Τούρκ, αναμένεται να καταφτάσει και άλλη μία ομάδα το επόμενο διάστημα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top