Στην οικία του Προέδρου στην Λεμεσό η Σπέχαρ – Βλέπει και Ακιντζί

Στην οικία του Προέδρου στην Λεμεσό η Σπέχαρ – Βλέπει και Ακιντζί

Στην οικία του Προέδρου στην Λεμεσό, πραγματοποιείται την Τετάρτη (10/07), η συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.

Όπως έγινε γνωστό, αρχικά η συνάντηση του Προέδρου με την κα. Σπέχαρ, θα πραγματοποιείτο στις 8 Ιουλίου, αλλά λόγω του τραυματισμού του αναβλήθηκε για τις 10 του μήνα.

Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 10 το πρωί της Τετάρτης (10/7).

Στην συνέχεια, γύρω στις 16:00 το απόγευμα, η κα. Σπέχαρ αναμένεται να συναντήσει και τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το βίντεο, η πολιτική ευθύνη και η κυβερνητική αμηχανία

Το βίντεο, η πολιτική ευθύνη και η κυβερνητική αμηχανία

Η υπόθεση του βίντεο που κυκλοφόρησε χθες, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν μπορεί να ιδωθεί απλώς ως ένα ακόμη επεισόδιο ψηφιακής παραπληροφόρησης. Ούτε μπορεί να κριθεί αποκλειστικά στη βάση του αν πρόκειται για αυθεντικό υλικό ή προϊόν μοντάζ.

BEST OF TOTHEMAONLINE