Στην οικία του Προέδρου στην Λεμεσό η Σπέχαρ – Βλέπει και Ακιντζί

Στην οικία του Προέδρου στην Λεμεσό η Σπέχαρ – Βλέπει και Ακιντζί

Στην οικία του Προέδρου στην Λεμεσό, πραγματοποιείται την Τετάρτη (10/07), η συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.

Όπως έγινε γνωστό, αρχικά η συνάντηση του Προέδρου με την κα. Σπέχαρ, θα πραγματοποιείτο στις 8 Ιουλίου, αλλά λόγω του τραυματισμού του αναβλήθηκε για τις 10 του μήνα.

Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 10 το πρωί της Τετάρτης (10/7).

Στην συνέχεια, γύρω στις 16:00 το απόγευμα, η κα. Σπέχαρ αναμένεται να συναντήσει και τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE