ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΗΝΥΜΑ ενόψει Απόλλωνα: «Οι παίκτες μας θα γράψουν ιστορία – Το παιχνίδι της ζωής τους»

ΜΗΝΥΜΑ ενόψει Απόλλωνα: «Οι παίκτες μας θα γράψουν ιστορία – Το παιχνίδι της ζωής τους»

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Κάουνος, Μιντάουγκας Τσέπας ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τον Απόλλωνα. Το ThemaSports βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου και σας μεταφέρει όσα ειπώθηκαν.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πρώτη παρουσία της ομάδας στην Ευρώπη. Μεγάλη μέρα για μας, οι παίκτες μας θα γράψουν ιστορία. Θέλουμε να απολαύσουμε αυτά τα ματς. Υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση από όλους. Η πρώτη παρουσία της ομάδας μας στην Ευρώπη πρέπει να δώσει ώθηση και να γίνει πιο δημοφιλές το ποδόσφαιρο στη χώρα μας.»

Ανυπομονούμε για αύριο. Η προετοιμασία είναι διαφορετική σε σχέση με τις εγχώριες διοργανώσεις, είναι διαφορετικά εδώ. Θέλουμε να το γιορτάσουμε. Έχουμε αρκετές πληροφορίες για τον Απόλλωνα. Ξέρουμε ότι ο Απόλλωνας αγωνίστηκε για 2 σερί σεζόν στους ομίλους.

Ο Απόλλωνας είναι ομάδα κατοχής. Υπάρχουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του Απόλλωνα σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Δεν θέλω να μιλήσω για κάποιον παίκτη του Απόλλωνα ξεχωριστά, θα παλέψουμε απέναντι σε όλους.

Σεβόμαστε τον Απόλλωνα και την ιστορία του, αλλά όταν αρχίσει ο αγώνας όλα αυτά δεν θα μέτρανε. Ο Απόλλωνας είναι το φαβορί αλλά θα πάμε για τη νίκη. Θα είναι το παιχνίδι της ζωής για τους παίκτες μου.»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top