Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο είχε η Λουτ, σε τρεις βδομάδες στην Κύπρο

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο είχε η Λουτ, σε τρεις βδομάδες στην Κύπρο

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε το βράδυ της Τετάρτης 10/7 η Ειδική Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.


Οπως ανέφερε ο Πρόεδρος σε ανάρτησή του στο Twitter, η κ. Λουτ θα επισκεφθεί την Κύπρο για να συνεχιστεί η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Προέδρου Αναστασιάδη, η κ. Λουτ «επικοινώνησε απόψε και συζητήσαμε για τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό. Επανέλαβα την ετοιμότητα μου για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων».

Η κ. Λουτ, πρόσθεσε ο  Πρόεδρος, «επαναβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Γ.Γ. @antonioguterres για αναζήτηση λύσης. Συμφωνήθηκε ότι στο επόμενο διάστημα, σε περίπου τρεις εβδομάδες, θα επισκεφτεί την Κύπρο για να συνεχίσουμε την προσπάθεια».
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE