ΛΕΜΕΣΟΣ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: 7 άτομα στο νοσοκομείο μετά τις αναθυμιάσεις

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: 7 άτομα στο νοσοκομείο μετά τις αναθυμιάσεις

Άτομα που βρίσκονταν εντός του ξενοδοχείου την ώρα που υπήρξαν αναθυμιάσεις, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για επτά πρόσωπα, τα οποία φαίνεται να αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα λόγω των αναθυμιάσεων.

Για την ασφάλεια των υπολοίπων που βρίσκονταν στο ξενοδοχείο, προσωπικό και ενοίκων, εκκενώθηκε ο πρώτος όροφος του κτηρίου.

Ωστόσο, φαίνεται πως έχει αποφευχθεί πλέον ο κίνδυνος.  

Θυμίζουμε ότι μετά την πληροφορία για αναθυμιάσεις στο ξενοδοχείο, της παραλιακής περιοχής Λεμεσού, στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα και Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Γύρω στις 9.20 το βράδυ χθες Παρασκευή [02/05], λήφθηκε πληροφορία που ανέφερε ότι, αριθμός νεαρών προσώπων έθεσαν φωτιά σε καλάθους σκουπιδιών, εντός του ποταμού στη Γερμασόγεια, στην περιοχή της οδού Χρίστου Κράνου.