ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ: Μεγάλωσε η λίστα των νεκρών στην Χαλκιδική - Εντοπίστηκε σορός

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ: Μεγάλωσε η λίστα των νεκρών στην Χαλκιδική - Εντοπίστηκε σορός

Εντοπίστηκε και άλλος νεκρός στην Χαλκιδική, λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (11/07). 


Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ανάμεσα στη Σωζόπολη και στη Νέα Καλλικράτεια βρέθηκε η σορός ενός άνδρα. Με αποτέλεσμα οι νεκροί αυξάνονται στους επτά.

Ο άνδρας βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στη Σωζόπολη και στη Νέα Καλλικράτεια, στα 6 ναυτικά μίλια από την ακτή. Στο σημείο επιχειρούν ένα ρωσικό σκάφος και το πλωτό του Λιμενικού Σώματος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η σορός δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα, συνεπώς δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για τον 62χρονο ψαρά που αγνοείται από το βράδυ της Τετάρτης, μετά τη φονική κακοκαιρία που έπληξε τη Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.