Υπoυργείο Παιδείας: Έχουν αρθεί οι επιφυλάξεις των επιθεωρητών για τις εξετάσεις τετραμήνων

Υπoυργείο Παιδείας: Έχουν αρθεί οι επιφυλάξεις των επιθεωρητών για τις εξετάσεις τετραμήνων

Οι όποιες επιφυλάξεις των Επιθεωρητών Μέσης Εκπαίδευσης για τις κεντρικές εξετάσεις τετραμήνων έχουν αρθεί, με την επίλυση οργανωτικών θεμάτων που τέθηκαν σε συνάντηση, σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Σε ανακοίνωσή του σε σχέση με την επιστολή του Κλάδου Επιθεωρητών Μέσης Εκπαίδευσης (ΚΕΜΕ) για την οργάνωση των Κεντρικών Εξετάσεων στο πλαίσιο της  αξιολόγησης τετραμήνων, το Υπουργείο αναφέρει ότι  ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης συναντήθηκε σήμερα με το Διοικητικό Συμβούλιο του κλάδου για το θέμα της οργάνωσης των κεντρικών εξετάσεων τετραμήνων.

«Μετά από την επίλυση οργανωτικών θεμάτων που τέθηκαν, οι οποιοσδήποτε επιφυλάξεις έχουν αρθεί», προσθέτει.

Το Υπουργείο, καταλήγει η ανακοίνωση, σε απόλυτη συνεργασία με το ΚΕΜΕ θα αντιμετωπίσουν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τα θέματα που αφορούν στην οργάνωση των κεντρικών εξετάσεων τετραμήνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!