ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο Εδιμβούργο ο αγώνας της Εθνικής Γυναικών με την Σκωτία

Στο Εδιμβούργο ο αγώνας της Εθνικής Γυναικών με την Σκωτία

Σημαδιακή η νέα ποδοσφαιρική χρονιά για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο στην Κύπρο σε επίπεδο Εθνικών ομάδων αφού η Εθνική μας ομάδα των Γυναικών θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε διοργάνωση της UEFA.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η Εθνική Γυναικών θα συμμετάσχει στα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών 2021. Η ομάδα μας έχει κληρωθεί στον  πέμπτο προκριματικό όμιλο και θα αντιμετωπίσει την Αλβανία, την Πορτογαλία, τη Φινλανδία και τη Σκωτία.

Η Σκωτία θα είναι πρώτος αντίπαλος της Εθνικής μας στο ιστορικό της ντεμπούτο σε επίσημες διοργανώσεις. Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Σκωτίας, ο αγώνας που είναι ορισμένος για τις 30 Αυγούστου θα γίνει στο Εδιμβούργο και συγκεκριμένα στο Easter Road Stadium. Πρόκειται για ένα Στάδιο χωρητικότητας 20.000 θεατών και είναι η έδρα της Χιμπέρνιαν

Η Εθνική Γυναικών της Σκωτίας συμμετείχε στην τελική φάση του πρόσφατου Μουντιάλ Γυναικών που έγινε στη Γαλλία. Τερμάτισε 4η στον τέταρτο όμιλο χάνοντας με 2-1 από την Αγγλία και την Ιαπωνία ενώ εξήλθε ισόπαλη 3-3 με την Αργεντινή. Βρίσκεται στην 20η θέση της κατάταξης Εθνικών ομάδων Γυναικών της FIFA ενώ η Κύπρος είναι 115η.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top