ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συλλυπητήρια Σχοινά εκ μέρους Γιούνκερ για τα θύματα της Χαλκιδικής

Συλλυπητήρια Σχοινά εκ μέρους Γιούνκερ για τα θύματα της Χαλκιδικής

Τα συλλυπητήρια του Προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στα θύματα του τυφώνα της Χαλκιδικής, μετέφερε την Πέμπτη 11/07 ο  Επικεφαλής Εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς.

Ο Επικεφαλής Εκπρόσωπος, ο οποίος προσωπικά κατάγεται από την Κασσάνδρα της Χαλκιδικής, επανέλαβε την ανακοίνωση του Επιτρόπου Στυλιανίδη πως η Ευρωπαϊκή Ένωση παρακολουθεί τις εξελίξεις και η ΕΕ είναι έτοιμη να προσφέρει βοήθεια αν χρειαστεί. Ο αρμόδιος, μεταξύ άλλων και για το νέο σύστημα πολιτική προστασίας rescEU, Επίτροπος δήλωσε ότι "η σκέψη μου είναι με τα θύματα και όλους όσους έχουν επηρεαστεί από τα ακραία καιρικά φαινόμενα στη Χαλκιδική", εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών.

Σημειώνεται ότι σήμερα ο Επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων Χρήστος Στυλιανίδης πραγματοποιεί ομιλία στο 16ο Διεθνές Συνέδριο στο Batumi της Γεωργίας. Στο περιθώριο των εορτασμών της 10ης επετείου της ενισχυμένης ανατολικής εταιρικής σχέσης, ο Επίτροπος Στυλιανίδης θα υπογραμμίσει τη σημασία που διαδραματίζει η ισχυρότερη πολιτική προστασία και διαχείριση των κινδύνων καταστροφών στη συνεργασία της ΕΕ με τους ανατολικούς γείτονές της.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Γεωργία, ο Επίτροπος Στυλιανίδης θα πραγματοποιήσει διμερείς συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό της Γεωργίας, τους Υπουργούς Εξωτερικών και με τον επικεφαλής της Υπηρεσίας Έκτακτης Ανάγκης.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top