ΛΕΜΕΣΟΣ: Αγνοείται η τύχη 24χρονης- Μήπως την έχετε δεί; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αγνοείται η τύχη 24χρονης- Μήπως την έχετε δεί; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πληροφορίες από το κοινό θέλει να αντλήσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό 24χρονης. Για τον σκοπό αυτό έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία καθώς και τα στοιχεία της.

Καταγγέλθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 11/7 στην Αστυνομία ότι, ελλείπει από την οικία της στην Λεμεσό, από τις 8.00 το πρωί της Τετάρτης, 10 Ιουλίου, 2019, η 24χρονη, Nguyen Thi Thuy Trang, από το Βιετνάμ.

Η 24χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.50μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με κοντά, ίσια, καστανά μαλλιά. Κατά το χρόνο αναχώρησης της, φορούσε κόκκινη κοντομάνικη φανέλα, μπλε παντελόνι και μαύρο σακάκι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης:  Πολυδιάστατο και πολυσχιδές το έργο του Μητροπολίτη Κύκκου Νικηφόρου

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πολυδιάστατο και πολυσχιδές το έργο του Μητροπολίτη Κύκκου Νικηφόρου

Στο πολυδιάστατο και πολυσχιδές ποιμαντορικό και κοινωνικό έργο του Μητροπολίτη Κύκκου και Τηλλυρίας Νικηφόρου αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε ομιλία του την Κυριακή το βράδυ στην τελετή απονομής του Χρυσού Παρασήμου του Αποστόλου Βαρνάβα στον Μητροπολίτη Κύκκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE