ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ποινές φυλάκισης με αναστολή σε παγιδευτές πουλιών -Το VIDEO που χρησιμοποιήθηκε στο δικαστήριο

ΚΥΠΡΟΣ: Ποινές φυλάκισης με αναστολή σε παγιδευτές πουλιών -Το VIDEO που χρησιμοποιήθηκε στο δικαστήριο

Ποινές φυλάκισης σε Ελληνοκύπριους παγιδευτές πουλιών επέβαλε την Τετάρτη (10/07) το δικαστήριο των Βρετανικών Βάσεων στη Δεκέλεια.

Για την πιο πάνω εξέλιξη ενημερώνει με αναλυτικό του δημοσίευμα ο Πτηνολογικός Σύνδεσμος Κύπρου που πέραν αυτού δημοσιοποιεί το οπτικό υλικό που χρησιμοποιήθηκε από την κατηγορούσα αρχή.

Στο VIDEO παρουσιάζονται άτομα τα οποία αφαιρούν πουλιά και στη συνέχεια τα σκοτώνουν με μαχαίρι και να τα ρίχνουν στο έδαφος και ακολούθως να τα μαζεύουν σε πλαστική σακούλα.

Παραθέτουμε τη δημοσίευση του Πτηνολογικού Συνδέσμου Κύπρου και το VIDEO:

«Χθες, το δικαστήριο των Βρετανικών Βάσεων στη Δεκέλεια εξέδωσε ποινές σε ακόμη τέσσερις παγιδευτές πουλιών, οι οποίοι είχαν κινηματογραφηθεί κρυφά να παγιδεύουν πουλιά εντός των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας κατά τη διάρκεια του 2018.

Και στους τέσσερις παγιδευτές επιβλήθηκαν χρηματικές ποινές, ενώ στους τρεις επιβλήθηκε επίσης ποινή 18μηνης φυλάκισης με αναστολή. Οι δικαστικές αυτές ποινές ανταποκρίνονται στη σοβαρότητα της παγίδευσης πουλιών ως εγκλήματος κατά της άγριας ζωής και υπενθυμίζουν ότι αργά ή γρήγορα οι παρανομούντες θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους.

Τα αποκρουστικά πλάνα από την κρυφή παρακολούθηση δείχνουν τους παγιδευτές να αφαιρούν πουλιά από τα δίχτυα, να τα σκοτώνουν με μαχαίρι και να τα ρίχνουν στο έδαφος και ακολούθως να τα μαζεύουν σε πλαστική σακούλα. Τα πλάνα αυτά χρησιμοποιήθηκαν ως αποδεικτικά στοιχεία στο δικαστήριο των Βρετανικών Βάσεων στη Δεκέλεια».

Δείτε το VIDEO:

 

https://www.youtube.com/watch?v=gxlDjRAAJ-o&t=7s

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top