ΛΑΡΝΑΚΑ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Δεν κατάλαβε ότι κτύπησε την άτυχη Αθηνά Λουκά - Διπλάσια αλκοόλη στο αίμα της

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Δεν κατάλαβε ότι κτύπησε την άτυχη Αθηνά Λουκά  - Διπλάσια αλκοόλη στο αίμα της

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με θύμα την Αθηνά Λουκά, 68χρονη από το Τραχώνι, σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (11/07) στον παλιό δρόμο Κόρνου – Κοφίνου της επαρχίας Λάρνακας.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 21.40 χθες βράδυ 49χρονη από τα Κάτω Πολεμίδια, οδηγούσε το αυτοκίνητο της στο παλιό δρόμο Κόρνου – Κοφίνου όταν παρά το εξωκλήσι του Αγίου Ευφημιανού παρέσυρε 68χρονη από το Τραχώνι που προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο.
 
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την 68χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE