Φεύγει για τα ΞΕΝΑ ο Καρώ!

Φεύγει για τα ΞΕΝΑ ο Καρώ!

Από τη στιγμή που δεν είναι ψηλά στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα, ο Αντρέας Καρώ, αποφάσισε να πάει να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα. 

Ο Κύπριος αμυντικός θα υπογράψει συμβόλαιο με την Σαλερνιτάνα, ομάδα Β’ κατηγορίας της Ιταλίας.

Ζεστό ενδιαφέρον επέδειξε κι η Πάφος για να έχει και φέτος στο δυναμικό της, παρόλα αυτά ο παίχτης επέλεξε να… δοκιμάσει την τύχη του στα ξένα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE