ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ - Ύποπτος για κλοπή παιδιού: ‘Ξέρω που εν τα σπίθκια σας, εννά σας κρούσω’

ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ - Ύποπτος για κλοπή παιδιού: ‘Ξέρω που εν τα σπίθκια σας, εννά σας κρούσω’

Επτά αδικήματα διερευνώνται σε βάρος του υπόπτου που όπως σας είχε ενημερώσει το ThemaOnline συνελήφθη την Πέμπτη (11/07) γιατί φέρεται να πήρε το παιδί που είχε μαζί με την πρώην σύντροφό του, χωρίς τη συγκατάθεση της τελευταίας.

Της Γεωργίας Παππούτα

Συγκεκριμένα το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά αδικήματα (1) κλοπής παιδιού ηλικίας κάτω των 14 ετών, (2) ανυπακοής σε νόμιμες διατάξεις, (3) επίθεσης/αντίστασης σε όργανο τήρησης της τάξης, (4) ανησυχίας, (5) απειλής, (6) δημόσιας εξύβρισης και (7) επίθεσης.

Το δικαστήριο ενέκρινε σε βάρος του διήμερο διάταγμα προσωποκράτησης με στόχο την διευκόλυνση των αστυνομικών εξετάσεων.

Σύμφωνα και με τα όσα αναφέρθηκαν στο Δικαστήριο στο πλαίσιο του αιτήματος της Αστυνομίας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης, η πρώην σύντροφός του μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμιας γύρω στις 10:30 το πρωί της Πέμπτης (11/07) και κατήγγειλε τον 26χρονο, λέγοντας ότι άρπαξε το παιδί από νεκροταφείο που βρίσκεται στα όρια του Δήμου Λακατάμιας, ενώ αυτό βρισκόταν εκεί με τον παππού του και να το μετέφερε σε άγνωστο μέρος.

Ο ύποπτος φέρεται να τηλεφώνησε στον Αστυνομικό Σταθμό και να ανέφερε ότι έχει το παιδί του και ότι δεν θα το επιστρέψει πίσω. Όταν γύρω στις 10:45 μετέβη στον αστυνομικό σταθμό μαζί με το παιδί του και τη μητέρα του, φέρεται να ήταν σε έξαλλη κατάσταση.

Βάσει πάντα των όσων ειπώθηκαν στο δικαστήριο, ο ύποπτος που φορούσε ζώνη συγκράτησης σπονδύλου στη μέση και κολάρο αυχένα στον λαιμό, σε κάποια στιγμή τα αφαίρεσε και χωρίς λόγο έσπρωξε αστυνομικό και επιχείρησε να φύγει φωνάζοντας «γ… τη ράτσα σας …μπατσοι, ξέρω που εν τα σπίθκια σας, εννά σας κρούσω».

Στη συνέχεια, τα μέλη της δύναμης του επέστησαν την προσοχή στον νόμο, φέρεται να απάντησε: «Φύετε που δαμέ». Ακολούθως στις 11:00 συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν εξετάστηκαν από ιατροδικαστή αργότερα την ίδια ημέρα, ενώ τα τραύματά τους φωτογραφήθηκαν (φέρουν εκδορές και γδαρσίματα).

Ο ύποπτος δεν παραδέχεται τα υπό διερεύνηση αδικήματα. Όπως συνάγεται από τα όσα υποστήριξε ο ίδιος, θέση του είναι ότι παίρνοντας το παιδί του το προστάτευσε γιατί ο παππούς του το εξέθετε κάτω από τον ήλιο και το παιδί δεν ένιωθε καλά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top