Μάχη με τον καρκίνο δίνει γνωστός Έλληνας ηθοποιός – Η φωτογραφία του για τη χημειοθεραπεία

Μάχη με τον καρκίνο δίνει γνωστός Έλληνας ηθοποιός – Η φωτογραφία του για τη χημειοθεραπεία

Ο Αντίνοος πριν από μερικές εβδομάδες εμφανπίστηκε με ξυρισμένο κεφάλι, με όλους όσους τον αντίκρισαν να θωρούν ότι πρόκειται για τις ανάγκες κάποιου ρόλου.

Ωστόσο, ένα instastory που ανέβασε ο Αντίνοος Αλμπάνης, το βράδυ της Τετάρτης (10/07) αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα, δίνοντας μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν τους τελευταίους μήνες ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει υποβληθεί σε έναν κύκλο χημειοθεραπειών, προκειμένου να αντιμετωπίσει μία κακοήθεια που του διαγνώστηκε πρόσφατα.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του ηθοποιού:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση πολιτογραφήσεων: Όσα κατέθεσαν στην δίκη οι δύο μάρτυρες - Συνεχίζεται και αύριο η διαδικασία

Υπόθεση πολιτογραφήσεων: Όσα κατέθεσαν στην δίκη οι δύο μάρτυρες - Συνεχίζεται και αύριο η διαδικασία

Με την εξέταση δύο μαρτύρων συνεχίστηκε τη Δευτέρα η διαδικασία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας σχετικά με την υπόθεση πολιτογραφήσεων που ξεκίνησε με αφορμή ρεπορτάζ του δικτύου Αλ Τζαζίρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE