ΚΥΠΡΟΣ: Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά μεταξύ των κοινοτήτων Κλαυδιών και Τερσεφάνου

ΚΥΠΡΟΣ: Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά μεταξύ των κοινοτήτων Κλαυδιών και Τερσεφάνου

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά μεταξύ των κοινοτήτων Κλαυδιών και Τερσεφάνου.

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 12 Ιουλίου και ώρα15:30 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Κλαυδιών και Τερσεφάνου, πλησίον του κρατικού δάσους «Αλέξιγρος».

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 16:45 αφού έκαψε συνολικά πέντε δεκάρια άγριας βλάστησης και αποκαλάμες. 

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, εργάστηκαν τέσσερις άντρες του Τμήματος Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα καθώς και έξι άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς δεν έχουν εξακριβωθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE