Τι ΕΠΡΑΞΕ ο κόουτς της Ομόνοιας στο πρώτο φιλικό

Τι ΕΠΡΑΞΕ ο κόουτς της Ομόνοιας στο πρώτο φιλικό

Η Ομόνοια αντιμετώπισε στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι τη Ζάμαλεκ στην Κυπερούντα από την οποία έχασε με 1-0.

Ο Χένινγκ Μπεργκ επίλεξε τους πρώτους έντεκα ποδοσφαιριστές ως προπονητής των «πρασίνων», ενώ αγωνίστηκαν 19 συνολικά παίκτες.

Δείτε την αρχική ενδεκάδα και τις αλλαγές του Νορβηγού: 

ΟΜΟΝΟΙΑ:  Κυριακίδης (46’ Νικολάου), Περέιρα, Μανρίκε (70’ Λοΐζου), Λούφτνερ (46’ Κατελάρης), Λανγκ, Κούσουλος (70’ Σοφοκλέους), Γκόμεθ, Μόντες (46’ Άλβες), Τιάγκο (46’ Χαραλάμπους), Ραμίρεζ (46’ Κολοβός), Νταρμπισάιαρ (46’ Κακουλλής).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE