Τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Αιγύπτου στο Ελ Αλαμέιν με Χριστοδουλίδη, Σίσι και Μητσοτάκη
Στην Τριμερή Σύνοδο Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Ελ Αλαμέιν, θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην 8η ιπποδρομία της 56ης ιπποδρομιακής συνάντησης (12/07), όπου αναβάτης έπεσε από το άλογο του και τραυματίστηκε από την πτώση.
Άμεσα ο αναβάτης ανασύρθηκε από τον διάδρομο καθώς η κούρσα βρισκόταν σε εξέλιξη και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Στη συνέχεια στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο όπου τον μετέφερε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.
Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο αναβάτης είχε τις αισθήσεις του κι επικοινωνούσε με το περιβάλλον μετά τον τραυματισμό του.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Πτώση και τραυματισμός αναβάτη –Τον παρέλαβε ασθενοφόρο
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=dyvKc4tk8-s
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




