ΠΑΦΟΣ: Τροχαία ατυχήματα έστειλαν τρία πρόσωπα στο Νοσοκομείο

ΠΑΦΟΣ: Τροχαία ατυχήματα έστειλαν τρία πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Δύο τροχαίο ατυχήματα με διαφορά μιας ώρας σημειώθηκαν το Σάββατο 13/7 στην πόλη και επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν λίγο μετά της 17:00 όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται δύο οχήματα συγκρούστηκαν στον δρόμο Κισσόνεργας—Πέγειας με αποτέλεσμα δύο γυναίκες να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο.

Δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε στην λεωφόρο Τάσσου Παπαδόπουλου στην Πάφο όταν οδηγός οχήματος, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του το οποίο χτύπησε σε περιτοίχισμα και ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε και αυτός με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE