ΠΑΦΟΣ: Τροχαία ατυχήματα έστειλαν τρία πρόσωπα στο Νοσοκομείο

ΠΑΦΟΣ: Τροχαία ατυχήματα έστειλαν τρία πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Δύο τροχαίο ατυχήματα με διαφορά μιας ώρας σημειώθηκαν το Σάββατο 13/7 στην πόλη και επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν λίγο μετά της 17:00 όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται δύο οχήματα συγκρούστηκαν στον δρόμο Κισσόνεργας—Πέγειας με αποτέλεσμα δύο γυναίκες να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο.

Δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε στην λεωφόρο Τάσσου Παπαδόπουλου στην Πάφο όταν οδηγός οχήματος, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του το οποίο χτύπησε σε περιτοίχισμα και ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε και αυτός με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE