ΠΑΦΟΣ: Τροχαία ατυχήματα έστειλαν τρία πρόσωπα στο Νοσοκομείο

ΠΑΦΟΣ: Τροχαία ατυχήματα έστειλαν τρία πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Δύο τροχαίο ατυχήματα με διαφορά μιας ώρας σημειώθηκαν το Σάββατο 13/7 στην πόλη και επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν λίγο μετά της 17:00 όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται δύο οχήματα συγκρούστηκαν στον δρόμο Κισσόνεργας—Πέγειας με αποτέλεσμα δύο γυναίκες να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο.

Δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε στην λεωφόρο Τάσσου Παπαδόπουλου στην Πάφο όταν οδηγός οχήματος, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του το οποίο χτύπησε σε περιτοίχισμα και ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε και αυτός με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE