ΚΥΠΡΟΣ: Άλλος ένας επίδοξος φονιάς στους δρόμους- Δεν αντιλαμβάνεται ότι μπορεί να σκοτώσει ή να σκοτωθεί ο 18χρονος

ΚΥΠΡΟΣ: Άλλος ένας επίδοξος φονιάς στους δρόμους- Δεν αντιλαμβάνεται ότι μπορεί να σκοτώσει ή να σκοτωθεί ο 18χρονος

Με «θανατηφόρο» θα την λέγαμε ταχύτητα οδηγούσε εντός κατοικημένης περιοχής 18χρονος νεαρός στην Πάφο. Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος για να βρεθεί αργότερα αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη.

 

Δυστυχώς για άλλη μια φορά, διαπιστώνεται ότι οι οδηγοί δεν θέλουν να καταλάβουν ότι οι συνέπειες των πράξεων τους (στην συγκεκριμένη περίπτωση η ταχύτητα) θα μπορούσε να αποβεί μοιραία είτε για τον ίδιο είτε για κάποιο πεζό ή άλλο οδηγό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 18χρονος εντοπίστηκε από την Αστυνομία να οδηγεί το αυτοκίνητο του στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στην Πάφο, το βράδυ του Σαββάτου 13/7 με ταχύτητα 115 χιλιόμετρα αντί 50 χιλιόμετρα που ήταν το ανώτατο επιτρεπτό όριο.

Συνελήφθη, οδηγήθηκε στην Τροχαία Πάφου και ακολούθως κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα, ενώπιον Δικαστηρίου.

 

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE