Συνάντηση με Μιχαηλίδη και… θρύλους Ομόνοιας, ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Συνάντηση με Μιχαηλίδη και… θρύλους Ομόνοιας, ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε στα γραφεία του ΚΟΑ με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας.

Αναλυτικά:

Θρύλοι του κυπριακού ποδοσφαίρου στον ΚΟΑ

-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Ήταν μια ξεχωριστή συνάντηση, αφού ονόματα θρύλοι του κυπριακού ποδοσφαίρου, του ΑΠΟΕΛ, της Ομόνοιας και του Ολυμπιακού, οι οποίοι τώρα στελεχώνουν τον Όμιλο Παλαιμάχων Λευκωσίας είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Πρόεδρο του ΚΟΑ και να συζητήσουν μαζί του, θέματα που απασχολούν τον Όμιλο αλλά και γενικά το ποδόσφαιρο μας και τον αθλητισμό μας.

Η αντιπροσωπεία του Δ.Σ. των παλαιμάχων Λευκωσίας αποτελείτο από τους Πέπη Ιακώβου πρόεδρο, Νίκο Χαραλάμπους αν. πρόεδρο, Κώστα Σοφρωνίου αντιπρόεδρο, Γιώργο Φιλιππίδη ταμία, Τάκη Παπέττα εκπρόσωπο τύπου, Νίκο Παντζιαρά και Λάκη Χριστοδούλου μέλη Δ.Σ.

Εκ μέρους του ΚΟΑ στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Δώρα Κυριάκου και Κωστάκης Κουκκουλλής, καθώς και υπηρεσιακοί λειτουργοί.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE