ΚΥΠΡΟΣ: 60χρονος λείπει από την οικία του εδώ και 10 μέρες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: 60χρονος λείπει από την οικία του εδώ και 10 μέρες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε τη Δευτέρα 15/07 στην Αστυνομία, ότι από τις 5/7/2019, ο Georgi Lilov, 60 ετών από τη Βουλγαρία, δεν μπορεί να εντοπιστεί από συγγενικά του πρόσωπα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, συγγενικό πρόσωπο του 60χρονου, στην τελευταία επικοινωνία που είχαν, του ανέφερε, ότι διαμένει σε άγνωστη διεύθυνση στην επαρχία Πάφου.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26806021,  ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της κατηγορίας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application και την ιστοσελίδα της Αστυνομίας Κύπρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE