ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν όχημα πολυτελείας από οικία - Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν όχημα πολυτελείας από οικία - Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του

Καταγγέλθηκε την Τρίτη (16/7) στην Αστυνομία από κάτοικο Λεμεσού, ότι μεταξύ των ωρών 9.30μμ. και 0700πμ., στις 15-16/7/2019, άγνωστοι αφού διέρρηξαν την κατοικία του, πήραν τα κλειδιά και έκλεψαν το αυτοκίνητό του.

Πρόκειται για αυτοκίνητο μάρκας BMW, με αριθμούς εγγραφής ΜΝΕ 181, άσπρου χρώματος, αξίας 25,000 ευρώ περίπου.

Κατά τη διάρκεια της κλοπής, το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο στον χώρο στάθμευσης της οικίας του παραπονούμενου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE