ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ -ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Στα ίχνη σπείρας των κατεχομένων που εγκληματεί επανειλημμένα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ -ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Στα ίχνη σπείρας των κατεχομένων που εγκληματεί επανειλημμένα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γνωστή στις αστυνομικές αρχές η σπείρα από τα κατεχόμενα που ευθύνεται για τις κλοπές κυνηγετικών σκύλων, όπως γνωστό είναι και το σημείο από το οποίο εισέρχονται στις ελεύθερες περιοχές.

Της Μαρίας Χαραλάμπους

Σύμφωνα με αδιάσειστα στοιχεία που έχει στην κατοχή του το ThemaOnline, η Αστυνομία φέρεται να έχει πληροφορίες για τα πρόσωπα από τα οποία αποτελείται οι εν λόγω σπείρα. Πρόκειται για Τουρκοκύπριους, για τους οποίους έχουν συγκεντρωθεί στοιχεία.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τα ονόματα τους είναι στη διάθεση της Αστυνομίας, η οποία μάλιστα έχει ήδη δώσει σαφείς οδηγίες όπως αυξηθούν οι περιπολίες σε συγκεκριμένες περιοχές.

Τώρα σε ό,τι αφορά την περιοχή που χρησιμοποιούν οι παράνομοι προκειμένου να εισέρχονται στις ελεγχόμενες από την Κυπριακή Δημοκρατία περιοχές, πρόκειται για το σημείο μεταξύ Παταμιάς, Λουρουτζίνας και Δαλίου, από το οποίο η εν λόγω σπείρα μπαινοβγαίνει εδώ και καιρό «ανενόχλητη».

Αξιόπιστες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι τα πιο πάνω στοιχεία είναι εις γνώση της Αστυνομίας εδώ και καιρό. Μάλιστα, έχουν ενημερωθεί σχετικά όλες οι αστυνομικές διευθύνσεις της επαρχίας.

Σημείο καλά γνωστό στις αρχές

Το εν λόγω σημείο, να υπενθυμίσουμε ότι όπως είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερο μας ρεπορτάζ, είναι γνωστό ως η είσοδος- έξοδος διάφορων εγκληματικών πράξεων από τα κατεχόμενα στις ελεγχόμενες από την Κυπριακή Δημοκρατίας περιοχές και το αντίθετο.

Πρόκειται για ένα σημείο το οποίο χρησιμοποιούν εγκληματικά στοιχεία για διέλευση αλλά και για να διακινούν εμπορεύματα από τα κατεχόμενα στις ελεγχόμενες από την Κυπριακή Δημοκρατία, περιοχές (κλοπιμαία, ναρκωτικά και άλλα).

Το ζήτημα στη προκειμένη περίπτωση είναι κατά πόσο η Αστυνομία είναι σε θέση να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για πάταξη του εγκλήματος από την στιγμή που οι πληροφορίες που έχουν φτάσει στα γραφεία μας είναι καλά γνωστές εδώ και καιρό στην Αστυνομία, η οποία πρέπει να ενεργοποιήσει τους κατάλληλους μηχανισμούς για αποτροπή της διέλευσης των εγκληματιών ή/και τη σύλληψή τους.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top