ΚΥΠΡΟΣ: Κηδεύονται μάνα και κόρη μαζί - Απεβίωσαν την ίδια ημέρα Ελένη και Μαρία Ιωακείμ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Κηδεύονται μάνα και κόρη μαζί - Απεβίωσαν την ίδια ημέρα Ελένη και Μαρία Ιωακείμ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία τους κατοικία η Δημοτική Σύμβουλος Λύσης, Ελένη Ιωακείμ και η 87χρονη μητέρα της, Μαρία, οι οποίες απεβίωσαν την ίδια ημέρα.

Η κηδεία των δύο γυναικών, πραγματοποιείται την Τετάρτη 17/7 στις 16:00 το απόγευμα από τον ιερό ναό Τιμίου Προδρόμου στην Δρομολαξιά.

Η ταφή γίνεται στο νέο κοιμητήριο Δρομολαξιάς – Μενεού.

Επιθυμία της οικογένειας είναι να γίνονται εισφορές για το Ταμείο Αλληλεγγύης Λύσης.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λύσης, η 54χρονη Ελένη Ιωακείμ «έφυγε» μετά από έξι μήνες σκληρής μάχης με τον καρκίνο. Η μητέρα της απεβίωσε μέσα στην ίδια ημέρα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.