ΚΥΠΡΟΣ: Κηδεύονται μάνα και κόρη μαζί - Απεβίωσαν την ίδια ημέρα Ελένη και Μαρία Ιωακείμ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Κηδεύονται μάνα και κόρη μαζί - Απεβίωσαν την ίδια ημέρα Ελένη και Μαρία Ιωακείμ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία τους κατοικία η Δημοτική Σύμβουλος Λύσης, Ελένη Ιωακείμ και η 87χρονη μητέρα της, Μαρία, οι οποίες απεβίωσαν την ίδια ημέρα.

Η κηδεία των δύο γυναικών, πραγματοποιείται την Τετάρτη 17/7 στις 16:00 το απόγευμα από τον ιερό ναό Τιμίου Προδρόμου στην Δρομολαξιά.

Η ταφή γίνεται στο νέο κοιμητήριο Δρομολαξιάς – Μενεού.

Επιθυμία της οικογένειας είναι να γίνονται εισφορές για το Ταμείο Αλληλεγγύης Λύσης.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λύσης, η 54χρονη Ελένη Ιωακείμ «έφυγε» μετά από έξι μήνες σκληρής μάχης με τον καρκίνο. Η μητέρα της απεβίωσε μέσα στην ίδια ημέρα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE