ΚΥΠΡΟΣ: Κηδεύονται μάνα και κόρη μαζί - Απεβίωσαν την ίδια ημέρα Ελένη και Μαρία Ιωακείμ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Κηδεύονται μάνα και κόρη μαζί - Απεβίωσαν την ίδια ημέρα Ελένη και Μαρία Ιωακείμ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία τους κατοικία η Δημοτική Σύμβουλος Λύσης, Ελένη Ιωακείμ και η 87χρονη μητέρα της, Μαρία, οι οποίες απεβίωσαν την ίδια ημέρα.

Η κηδεία των δύο γυναικών, πραγματοποιείται την Τετάρτη 17/7 στις 16:00 το απόγευμα από τον ιερό ναό Τιμίου Προδρόμου στην Δρομολαξιά.

Η ταφή γίνεται στο νέο κοιμητήριο Δρομολαξιάς – Μενεού.

Επιθυμία της οικογένειας είναι να γίνονται εισφορές για το Ταμείο Αλληλεγγύης Λύσης.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λύσης, η 54χρονη Ελένη Ιωακείμ «έφυγε» μετά από έξι μήνες σκληρής μάχης με τον καρκίνο. Η μητέρα της απεβίωσε μέσα στην ίδια ημέρα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE