ΗΠΑ: Πατέρας, τραυμάτισε θανάσιμα κατά λάθος την 6χρονη κόρη του με μπαλάκι του γκολφ

ΗΠΑ: Πατέρας, τραυμάτισε θανάσιμα κατά λάθος την 6χρονη κόρη του με μπαλάκι του γκολφ

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Γιούτα των ΗΠΑ, όταν 6χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα από μπαλάκι του γκολφ που πέταξε ο πατέρας της.

Η μικρή Άρια πήγαινε συχνά στο συγκεκριμένο γήπεδο γκολφ στη πόλη Όρεμ με τους γονείς της. Την ημέρα που συνέβη το δυστύχημα, καθόταν σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο του γκολφ, ενώ ο πατέρας της έπαιζε στο γήπεδο.

Ξαφνικά χτύπησε το μπαλάκι και κατά λάθος πέτυχε την κόρη του στο πίσω μέρος του κεφαλιού της.

Άμεσα η 6χρονη μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στη Σολτ Λέικ Σίτι, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της σύμφωνα με δημοσίευμα του CNNi.

 

«Της άρεσε πολύ να πηγαίνει εκεί και περνούσε καλά. Ήταν κάτι που έκαναν όλοι μαζί (σ.σ. ως οικογένεια). Κάτι πολύ σημαντικό για αυτούς που δεν το παρέλειπαν ποτέ» δήλωσε ο θείος της μικρής, David Smith, τονίζοντας πως το κοριτσάκι ήταν «η συμπαίκτριά του στο γκολφ».

Δεν θα αποδοθούν κατηγορίες στον πατέρα, καθώς το συμβάν έγινε κατά λάθος.

 Πηγή: CNN Greece

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE