ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ: Λύγισε στο δικαστήριο ένας εκ των υπόπτων  - Ξέσπασμα από συγγενείς – VIDEO

ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ: Λύγισε στο δικαστήριο ένας εκ των υπόπτων  - Ξέσπασμα από συγγενείς – VIDEO

Ένταση και κλάματα σημειώθηκαν το πρωί της Πέμπτης 18/07 στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο συνάδελφος του Omega, Στέλιος Χαραλάμπους, κατά την άφιξη των 12 υπόπτων της πρωτοφανούς υπόθεσης βιασμού 19χρονης Βρετανίδας τουρίστριας, υπήρξε αναβρασμός στον χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ - ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ: Λεπτομέρειες για την ιατροδικαστική έκθεση -«Το θύμα είχε εκδορές…»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συγγενείς των υπόπτων έφτασαν στο νησί μας από το Ισραήλ για να παρακολουθήσουν την δικαστική διαδικασία.

Έξω από την αίθουσα οι συγγενείς περίμεναν τους 12 υπόπτους – ηλικίας 16,5 με 18,5 χρόνων – και με την άφιξή τους ξέσπασαν σε κλάματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ: «Την ξέρω, δεν θα κοιμόταν με 12 άνδρες. Είμαι σίγουρη ότι την βίασαν»

Σε κλάματα ξέσπασε και ένας εκ των 12 νεαρών υπόπτων.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE