Ο κούσπος δεν είναι μόνο στο Μιτσερό αλλά και στις παραλίες μας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο κούσπος δεν είναι μόνο στο Μιτσερό αλλά και στις παραλίες μας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άλλοι πάνε με τα πλαστικά κουβαδάκια στις παραλίες και άλλοι με τους κούσπους.

Ακόμη ένα παράδοξο θέαμα έρχεται να προστεθεί στη σωρεία παραδόξων που παρατηρούμε στους δρόμους και όχι μόνο του νησιού μας.

Αυτή τη φορά, φωτογραφία που δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η διαδικτυακή σελίδα «I Love Cyprus PE», παρουσιάζει ένα κύριο να σκάβει την άμμο της παραλίας με ένα κούσπο.

Πολλοί είναι εκείνοι που κατά τις εξορμήσεις τους στις παραλίες σκάβουν και κάνουν καστράκια, αλλά σαν αυτό δεν ξαναείδαμε!

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE