Ο κούσπος δεν είναι μόνο στο Μιτσερό αλλά και στις παραλίες μας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο κούσπος δεν είναι μόνο στο Μιτσερό αλλά και στις παραλίες μας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άλλοι πάνε με τα πλαστικά κουβαδάκια στις παραλίες και άλλοι με τους κούσπους.

Ακόμη ένα παράδοξο θέαμα έρχεται να προστεθεί στη σωρεία παραδόξων που παρατηρούμε στους δρόμους και όχι μόνο του νησιού μας.

Αυτή τη φορά, φωτογραφία που δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η διαδικτυακή σελίδα «I Love Cyprus PE», παρουσιάζει ένα κύριο να σκάβει την άμμο της παραλίας με ένα κούσπο.

Πολλοί είναι εκείνοι που κατά τις εξορμήσεις τους στις παραλίες σκάβουν και κάνουν καστράκια, αλλά σαν αυτό δεν ξαναείδαμε!

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE