Ο κούσπος δεν είναι μόνο στο Μιτσερό αλλά και στις παραλίες μας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο κούσπος δεν είναι μόνο στο Μιτσερό αλλά και στις παραλίες μας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άλλοι πάνε με τα πλαστικά κουβαδάκια στις παραλίες και άλλοι με τους κούσπους.

Ακόμη ένα παράδοξο θέαμα έρχεται να προστεθεί στη σωρεία παραδόξων που παρατηρούμε στους δρόμους και όχι μόνο του νησιού μας.

Αυτή τη φορά, φωτογραφία που δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η διαδικτυακή σελίδα «I Love Cyprus PE», παρουσιάζει ένα κύριο να σκάβει την άμμο της παραλίας με ένα κούσπο.

Πολλοί είναι εκείνοι που κατά τις εξορμήσεις τους στις παραλίες σκάβουν και κάνουν καστράκια, αλλά σαν αυτό δεν ξαναείδαμε!

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE